gratis webinar

Webinar over dé zorginnovatie van 2022: MediMapp Shared Care

Sneller en betere informatie, tijd besparen, minder kosten én tevredener patiënten. Het is haalbaar met MediMapp Shared Care.
Donderdag 24 maart 2022 | 11:00 - 12:00

Ontdek MediMapp in minder dan 30 minuten

Innovatiemanagers Frank Lambooy en Pedro Cremers vertellen in de online meeting van donderdag 24 maart hoe ziekenhuizen hun voordeel kunnen doen met MediMapp Shared Care. Frank en Pedro geven onder meer een korte demonstratie, vertellen over ervaringen tijdens een recente pilot en kijken vooruit naar toekomstige ontwikkelingen. 

Het interactieve webinar duurt een uur. Na afloop weet je als deelnemer of deze zorginnovatie ook iets is voor jullie organisatie en manier van werken.

Wat kunt u verwachten van de demo?

MediMapp Shared Care creëert inzicht, overzicht en grip op het proces plus bovendien betere communicatie in het gehele zorgtraject waarbij een patiënt informatie ontvangt van meerdere zorgdienstverleners. Zo is een koppeling met meerdere EPD’s mogelijk.

Het brengt eindelijk een compleet beeld van het integrale zorgproces binnen bereik. Inclusief consults en behandelingen door collega’s binnen het ziekenhuis – of zelfs van andere zorgverleners buiten de eigen organisatie. Die informatie maakt de zorg beter én efficiënter: de overdracht kost minder tijd en er worden niet onnodig handelingen en onderzoeken dubbel gedaan.

Waarom heeft u deze demo nodig?

Deze demo is door onze specialisten ontworpen voor bestuurders, zorgmanagers en zorgprofessionals die graag willen weten hoe MediMapp werkt en hoe het capaciteitsproblemen verlicht door randzaken over te nemen. Het is een goede manier om kennis te maken en zo zorgen we dat u weet waar het product toe in staat is. Bovendien kunt u in deze demo al uw vragen stellen.

Zien we jou tijdens de demo?

Wilt u weten hoe MediMapp eruit ziet en wat wij uw zorginstelling kunnen bieden?